Nieuwe beginnersgroep op donderdagavond

In september 2019 start op donderdagavond een nieuwe beginnersgroep voor tai chi lessen. De lessen worden gegeven in de Tai Chi Chuan Yang stijl. Deze stijl is ontwikkeld om het positieve en preventieve effect op de gezondheid van tai chi toegankelijk te maken voor iedereen.

De tai chi vormen worden op een zeer heldere, stap voor stap, manier aangeleerd. Iedereen kan het leren ongeacht je leeftijd. In de Tai Chi lessen worden ook diverse Qigong oefeningen aangeleerd met uitleg over hun positieve werkingen.
 

Introductieworkshop

Op donderdagavond 19 september ben je om 19:30 uur van harte welkom voor een gratis introductieworkshop.

Je maakt kennis met tai chi zoals bij CenterSelf wordt gegeven, zodat je aan den lijve kunt ondervinden hoe tai chi werkt. De workshop wordt gevolgd door een lezing met informatie over de achtergrond van tai chi en de oosterse filosofie die daaraan te grondslag ligt.

We sluiten de avond uiteraard met een kop heerlijke chinese thee.

Uw docent voor deze avond en lessen: Ed Blom
 

Lesgeld

Het lesgeld bedraagt € 12,50 per les. Er zijn ong 36 lessen per jaar waarbij ik de schoolvakanties volg en de maanden juli, augustus en 2e helft december vrij houd. Een les duurt 5 kwartier, daarna drinken we samen nog thee voor wie wil.
 

Aanmelden / informatie

Ben je geïnteresseerd geraakt om tai chi lessen te volgen, druk op de knop en meld je aan. Je kunt ook Contact met me opnemen voor meer informatie: Jack@CenterSelf.nl of 06 - 12 96 12 78.


mind body soul balance

Copyright © 2019 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.