Tai chi voor ouderen


Tai chi is een bewegingskunst die tot op hoge leeftijd beoefend kan worden. CenterSelf verzorgt tai chi en bewegingslessen, speciaal gericht op ouderen.
 

Eenvoudig maar krachtig voor lichaam en geest

Juist de eenvoudige oefeningen van tai chi, zijn voor een ouder lichaam een prima manier om op zachte wijze het lichaam goed te onderhouden. Niet iets dat men al jaren beoefend moet hebben, maar een manier die goed nieuw te leren is.
 

Evenwicht en souplesse

Alle tai chi oefeningen zijn gericht op het soepel houden van het hele lichaam, en specifiek de gewrichten. In evenwicht en stevig op je eigen benen staan, ook al doet u misschien een aantal oefeningen zittend omdat dat beter bij uw lichaam past. Middels de adem-, klop- en massageoefeningen worden de longen versterkt.
 

Sociale ontmoeting

Regelmatig samen tai chi beoefenen kan een gezellige activiteit voor u zijn, waar onderling goede en gezellige banden kunnen ontstaan.
 

Waar en wanneer?

Tai chi voor ouderen kunnen tegen een uurtarief op lokatie gegeven worden, of kunnen worden gevolgd op De Schaapshoeve in Langenboom.
Momenteel zijn er lessen voor ouderen bij KBO Uden op maandagochtend 09.00u en op zorgcentrum Heelwijk in Heesch via Stichting Ons Welzijn.

 

Aanmelden / informatie

Ben je geïnteresseerd geraakt om tai chi lessen te volgen, druk op de knop en meld je aan. Je kunt ook Contact met me opnemen voor meer informatie: Jack@CenterSelf.nl of 06 - 12 96 12 78.


mind body soul balance

Copyright © 2021 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.