Tai chi chuan - yang stijl

Tai chi kent een zeer lange historie in de Chinese cultuur. Er zijn zeer veel verschillende en complexe stijlen en variaties ontwikkeld, die voornamelijk binnen dorpen en families overgedragen werden. Om tai chi en het positieve en preventieve effect op de gezondheid beschikbaar te maken voor iedereen, is de toegankelijke Yang stijl ontwikkeld. In deze vorm, de Tai Chi Chuan Yang stijl, krijg je les.

De zachte maar krachtige bewegingen van qigong en tai chi zijn voor iedereen een positieve bijdrage aan het versterken en verbeteren van de gezondheid. Iedereen kan het leren, van jong tot oud. De lessen bestaan uit qigong oefeningen en het oefenen van de tai chi vormen. Dit wordt een heldere manier uitgelegd en stap voor stap aangeleerd.
 

Locatie Langenboom

De lessen voor beginners en gevorderden worden gegeven op de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn (www.deschaapshoeve.nl) in Schaapsdijkweg 20a, 5453 SE te Langenboom (Noord-Brabant).

De lessen worden gegeven op:
- maandagochtend van 09:00 tot 10:00 uur (via  KBO locatie: Eigen Herd Uden)
- dinsdagochtend van 09:30 tot 10:45 uur 
- dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 uur 
- donderdagochtend van 09:30 tot 11:30 uur Masterclass (andere prijs, zie masterclass)

 

Lesgeld

Het lesgeld bedraagt € 12,50 per les. Een les duurt vijf kwartier, met ruimte voor pauze.

Ter kennismaking kun je gebruikmaken van de gratis introductieles. Als je al ervaring hebt met Tai Chi Yang stijl kunnen we na de eerste les kijken in welke groep je het beste past.

Je meldt je aan voor een jaar. Betaling gaat per seizoen van september t/m december en van januari t/m maart en van april t/m juli. Er zijn ongeveer 36 lessen per jaar, met schoolvakanties Zuid-Nederland als leidraad voor de lesvrije weken.

Regelmatig zullen er groepen met beginners starten.

 

Aanmelden / informatie

Ben je geïnteresseerd geraakt om tai chi lessen te volgen, druk op de knop en meld je aan. Je kunt ook Contact met me opnemen voor meer informatie: Jack@CenterSelf.nl of 06 - 12 96 12 78.


mind body soul balance

Copyright © 2021 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.