Tai chi chuan - yang stijl

Tai chi kent een zeer lange historie in de Chinese cultuur. Er zijn zeer veel verschillende en complexe stijlen en variaties ontwikkeld, die voornamelijk binnen dorpen en families overgedragen werden. Om tai chi en het positieve en preventieve effect op de gezondheid beschikbaar te maken voor iedereen, is de toegankelijke Yang stijl ontwikkeld. In deze vorm, de Tai Chi Chuan Yang stijl, krijg je les.

De zachte maar krachtige bewegingen van qigong en tai chi zijn voor iedereen een positieve bijdrage aan het versterken en verbeteren van de gezondheid. Iedereen kan het leren, van jong tot oud. De lessen bestaan uit qigong oefeningen en het oefenen van de tai chi vormen. Dit wordt een heldere manier uitgelegd en stap voor stap aangeleerd.
 

Locatie Uden

Vanaf 1 oktober 2020 starten de tai chi lessen voor beginners en voor gevorderden in speelleercentrum De Wijde Wereld, Helmteken 24, 5406 DK te Uden (zuid).

De lessen worden gegeven op:
- donderdagavond van 19:30 tot 21:00 uur

 

Gratis introductieworkshop

Op donderdagavond 1 oktober 2020 ben je van harte welkom voor een gratis introductieworkshop. Er wordt uitgebreid informatie gegeven over tai chi en qigong, over de achtergronden en de Oosterse filosofische grondslag. Je maakt kennis met tai chi zoals dit in onze school wordt gegeven, zodat je aan den lijve kunt ondervinden hoe tai chi werkt en voelt. De introductieworkshop begint om 19:30 uur.
 

Lesgeld

Het lesgeld bedraagt € 13,50 per les. Een les duurt anderhalf uur, met ruimte voor pauze.

Ter kennismaking kun je:

  • de gratis introductieworkshop op donderdagavond 1 oktober 2020 bijwonen
  • gebruikmaken van de speciale intructieprijs van €100,- voor de periode oktober, november en december 2020 (10 lessen à €10,- per les i.p.v. €13,50 per les)

Je meldt je aan voor een jaar. Betaling gaat per seizoen van september t/m december en van januari t/m Maart en april t/m juli. Er zijn ongeveer 36 lessen per jaar, met schoolvakanties Zuid-Nederland als leidraad voor de lesvrije weken.
 

Aanmelden / informatie

Ben je geïnteresseerd geraakt voor de workshop of om tai chi lessen te volgen, druk op de knop en meld je aan. Je kunt ook Contact met me opnemen voor meer informatie: welkom@centerself.nl  of 06 - 12 96 12 78.


mind body soul balance

Copyright © 2021 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.