KlankLabyrint
 

Een unieke ervaring in het labyrint waar je wandeling wordt ondersteund door de klanken van kristallen klankschalen. Elk van de zeven paden dat je loopt, krijgt de klank die daarbij past. Je wandeling wordt geopend met een gong en afgesloten met een aardetoon uit de grote klankschaal.

Reacties van deelnemers

"Dit was een geweldige ervaring. Mijn hele lichaam kwam tot leven terwijl ik elk pad van het labyrint liep. Jack speelde de klankschaal die verbonden was met het pad en het chakra waar ik liep. Ik voelde hoe de vibraties van de klank elk chakra in balans bracht en versterkte. In het centrum staan was een verheffende en verlichtende ervaring. Ik raad dit iedereen aan! Jack is een getalenteerde klank heler. Zet dit op je to-do lijst en maak een afspraak met Jack."
- Tony Christie

"Ik kan je een klank sessie met Jack van harte aanbevelen! Ik heb twee klank sessies gedaan. De eerste in de klankkamer. Geweldig wat ik ervaar als Jack de klankschalen, gong en klankbuizen bespeelt. Ik voel me in en uit drijven terwijl de golven door mijn lichaam gaan. Aan het eind van de sessie kon ik nog even alleen zijn, in een innerlijke stilte en het was zo heerlijk vredig! De tweede sessie was in het labyrint terwijl Jack de noten van de chakra's en de paden van het labyrint met de klankschalen speelde. Ik had meteen verbinding met mijn gidsen. Ik had geweldige ervaringen, inclusief waar ik mezelf bewust was mezelf als mens hier op planeet aarde en tegelijkertijd ervaarde ik mijn zelf en mijn thuis in het universum. Op een gegeven moment, toen Jack een combinatie van klanken speelde, voelde ik rust, vreugde en liefde door mee heen. Het was een van de mooiste ervaringen. Ik kan haast niet wachten op de volgende keer. Dank je, Jack, je bent een ware kunstenaar!"
- Fionnuala Conroy


Tarieven en praktische informatie

  • KlankLabyrint: €55,- per persoon
  • Duur van een sessie: 1 à 2 uur, inclusief voor- en nagesprek
  • Groepsgrootte: minimaal 2, maximaal 4 personen

Tarieven en praktische informatie vind je hier.

 


mind body soul balance

Copyright © 2020 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.