Gong klank-healing sessie
 

In de klankdiagnose sessie wordt je energiesysteem (chakra's en aura) in kaart gebracht door de klankkleur en geluidsgolven van de gong. Zowel aan de voorkant, wat met het heden te maken heeft, als ook aan de achterkant, wat met je verleden te maken heeft. Na de diagnose worden de bevindingen met je doorgesproken en afhankelijk van wens en wat mogelijk is direct een gongklankhealing gegeven en/of een vervolgsessie ingepland.
 

Over de gongen

Er worden 3 gongen gebruikt: een Aziatische basisgong van 95 cm doorsnede die de hele geometrie in zich heeft, een Aziatische Hart-gong van 80 cm doorsnede en een hogerbewustzijnsgong van 70 cm. Deze drie gongen zijn op elkaar afgestemd en werken samen als een drie-eenheid om harmonie en balans te brengen.

Deze bijzondere gongen zijn door een Sjamanistisch Boeddhistische smidmonnik gemaakt en dragen alle geometrische resonanties in zich. Het proces om dergelijke gongen te maken duurt drie maanden. Tijdens dit proces zijn door deze monnik boeddhistische matra's en putra's gereciteerd die de gong nog een extra dimensie en intentie mee geven.
 

Je bent je eigen therapeut

Mijn uitgangspunt in al mijn klankwerk is dat er gebeurt wat jij toelaat en aankunt. In de diepe ontspanning die door de klanken kan ontstaan, laat jij toe wat er nodig is op dit moment voor jou. En belangrijker nog: wat jij aankan op dit moment. Je innerlijk weten op elk van de vier lagen (fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch) en vanuit de drie centra (hoger bewustzijn, ik-bewustzijn, lager bewustzijn) weet dit precies.

In die zin ben je en kan je alleen je eigen therapeut zijn en met hulp van de klanken je zelfhelende vermogen toelaten en versterken.
 

Tarieven en praktische informatie

  • Gong klank-healing: €72,-
  • Duur van een consult: 60-75 minuten, inclusief voor- en nagesprek

Praktische informatie vind je hier.

 


mind body soul balance

Copyright © 2020 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.