Klankschaal klank-healing sessie
 

In de klankdiagnose sessie wordt je energie-systeem (chakra's en aura) in kaart gebracht door de klankkleur en geluidsgolven van de klankschaal. Zowel aan de voorkant, wat met het heden te maken heeft, als aan de achterkant, wat met je verleden te maken heeft. Na de diagnose worden de bevindingen met je doorgesproken en afhankelijk van wens en wat mogelijk is direct een klankschaal healing gegeven en/of een vervolgsessie ingepland.

In de healing sessies wordt de resonantie van de klankschalen zowel op het lichaam als net buiten het lichaam in jouw energieveld gebruikt.
 

Over de klankschalen

Naast het werken met diverse klankschalen die allemaal voldoen aan hoge kwaliteitseisende voor resonantie-werk, zal in het bijzonder gewerkt worden met een oude bezielde klankschaal. Deze bijzondere klankschaal is tussen de 150 en 200 jaar oud is is door meerdere generaties Tibetaanse monniken gebruikt. Deze schaal wordt nu uitsluitend door mijzelf voor klank-healing gebruikt.
 

Je bent je eigen therapeut

Mijn uitgangspunt in al mijn klankwerk is dat er gebeurt wat jij toelaat en aankunt. In de diepe ontspanning die door de klanken kan ontstaan, laat jij toe wat er nodig is op dit moment voor jou. En belangrijker nog: wat jij aankan op dit moment. Je innerlijk weten op elk van de vier lagen (fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch) en vanuit de drie centra (hoger bewustzijn, ik-bewustzijn, lager bewustzijn) weet dit precies.

In die zin ben je en kan je alleen je eigen therapeut zijn en met hulp van de klanken je zelfhelende vermogen toelaten en versterken.

 

Tarieven en praktische informatie

  • Klankschaal klank-healing: €68,-
  • Duur van een consult: 60-75 minuten, inclusief voor- en nagesprek

Praktische informatie vind je hier.

 


mind body soul balance

Copyright © 2020 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.